Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tik-A-Li OX

Billede
Billede
Video
Billede

 Araber, fuldblod  
 Vallak
 19 år 
 159 cm
 Rød
Tik-a-Li er en god og tillidsfuld hest, der gerne vil arbejde både med dressur og i springningen, som han elsker.Han er meget lærevillig. Han er meget ærlig og utrolig rolig under vante omgivelser, kan godt blive lidt ekstra opmærksom når man er på vejen med ham, men er samtidig utrolig nysgerrig og vil gerne frem. Han har ingen unoder hverken på stald eller under rytter.
Jeg søger en seriøs og erfaren rytter der kan hjælpe med hans videre uddannelse.
Pt. ligger han på La 4 niveau i dressuren. Han kan diverse sidebevægelser med mere i alle tre gangarter, vi er påbegyndt at træne flere efterfølgende changementer. God stor taktfast skridt og trav og rummelig galop . Han kan rides for små hjælper fra sæde og ben.
I springningen har han sprunget baner på 110 cm under rytter og enkeltspring på 120 og løsspringer 150. I såvel spring som dressur har han talent til meget mere.
Han har gået en enkelt sæson jagtridning med Roskilde rideklub i Ledreborg, hvilket han elsker og fuldførte uden refusering eller fejl.. Han bliver dog meget tændt på jagt.

Foråret 2014 blev hans debut på springstævner, som han klarer rigtig godt, springer alt uden tøven og med god energi og fik stort set kun nul-runder.

Bedst med rolig rytter med rolig hånd da han er meget blød i mund og af sind. Tik-a-li står stille i traileren også alene, og er nem at læsse. Han har aldrig været syg.

OBS: videoen af ham i dressur er et par år gammel og skal ikke ses for hvad han kan nu..

 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: OX 3861
F:
OX 2494
(OX DK)
M: Jamaica OX
OX 1995
(OX DK)
MF:
OX+ 1672
(OX DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 12 juni 2015 kl. 17:56, og har været vist 12949 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider