Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pleasure

Billede
Billede
Billede
Billede
 Araber, andre  
 Hoppe
 23 år 
 148 cm
 Lys skimmel
En Pony med muligheder…
Hej, søger du en pony med talent? så er Pleasure med sikkerhed noget for dig.
Jeg har en super smuk og dejlig pony på 10 år, som man ikke kan undgå at elske inderligt.
Da jeg i sin tid skulle købe en pony ønskede jeg mig en hoppe (hvis jeg en dag ville have et føl) som, kunne bruges til det hele og jeg må sige jeg fik mit ønske opfyldt.
Pleasure er utrolig dygtig til at springe, hurtigt og elegant flyver hun over springene både på bane og i terrænet. Jeg har deltaget i jagt et par gange uden problemer og spørger du hende er det nok hendes personlige favorit - hun elsker det! Det med stævner har aldrig helt været mig og det er derfor kun blevet til Lc og Lb i spring - hjemme har hun sprunget helt op til 130 cm så der er ingen tvivl om, at viljen og talentet er der vis det er det du vil bruge hende til.
Dressur er ikke lige mig, desværre, fordi her er der virkelig muligheder i Pleasure - hun et naturtalent på dette område. På banen arbejder hun flittigt og samler sig meget smukt og elegant og er villig til at gøre sit bedste.
Pleasure er en temperamentsfuld hoppe der meget gerne vil frem og helst først af samme grund har, jeg redet ponygalop hvor vi vandt 2 ud af 3 gange. Hun er meget frisk og er altid med på den værste, men er altid til at stoppe igen.
Hvis du ikke er så heldig selv at have plads til hende er der mulighed for, at du kan beholde den boks hun har nu. Pleasure er opstaldet på Dyrehavegård tæt på Dyrehaven, som er et fantastisk sted at ride. Gården har gode faciliteter og er rimelig i pris – 3700 kr. hver 3. mdr. og er incl. halm.
Hvis du mener du er den rette rytter for Pleasure, så kontakt mig så du kan komme og se og prøve hende.

Med venlig hilsen Emilie.

Pris inkl. sadel og hovedtøj 25.000,00 DKK
 
 
 
 
 
 
ID: HST 112240
Dressur: Talent
Spring: LB-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 04 december 2011 kl. 13:36, og har været vist 15531 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider