Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Romeo's Fakir

Billede
Billede
Billede
Video

 Fjordhest  
 Vallak
 17 år 
 140 cm
 Gul
Fakir er en Fjordhest på ca. 140 stg, vil jeg tro. Han er registeret i Landskontoret for Heste og Fjordhest Danmark. Han har rødt hestepas,fuldstamtavle og er brandmærket 298 på v. baglår. han er født d. 20 maj 2005. Fakir er dejlig robust bygget men han er spinkelt bygget af en fjordhest af være, dvs. han er "sporty udgaven", og han er muskeløs af en 3 årig, af være men en smule hvalpefedt. Han har ingen tydelige aftegninger, ikke andet end han har en smule zebra striber ved for knæene.

Da jeg fik ham var han hingst og han kunne kun den grundlæggende håndtering, altså han sku trækkes med, bindes, strigles og få løftet hove. Han være en rigtigt bølle og meget stærk, så kunne ikk holde ham unden han havde hovedtøj på, hvis han ikk fik sin vilje eller man krævede noget af ham stejlede han bare. Men efter jeg begyndte at arbejde ud fra mit krop sprog blev han en helt anden pony.

Han blev kastereret d. 24 august 2007

De folk som har mødet fakir idag og oplevet hvordan han er, så bliver de fleste forbluffet når jeg har fortalt hvordan han har været, da han idag har det dejligste temperman. Selv små børn kan tumle ham. Han er en rigtig "mor syg" pony, da hvis han ikk kan se mig på staldgangen eller ridehus, ja så bliver han helt ude af den og skraber i jorden, stripper, stejler eller løber rundt (hvis han er i ridehuset).
Fakir er igang med at blive tilridet, det tager han bare i stiv arm, man sku tror at han var 23 år og ikke 3 år (som en sagde til mig) når han bliver redet.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333FJ0502298
F:
DE341423001290
(FJ DEU)
M: Silke Halsnæs
FJ 9506
(FJ DK)
MF:
FJH 666
(FJ DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 29 juli 2009 kl. 15:12, og har været vist 1122 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider