Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Candlelight Bitho (D)

Billede
Billede
Billede
Billede
 Traver  
 Hoppe
 22 år 
 165 cm
 Mørkebrun
Candlelight Bitho (D) er en tysk travhoppe fra 1998. Hun er 165 i stg. Candlelight kom til Stutteri Flamingo i 2001, da hun blev kasseret i Tyskland.

Jeg har haft Candlelight siden 2002, og hun har virkelig været en god turhest og gået mange km. Candlelight er 100% trafiksikker og kan læsses af én person.

Hun har arvæv på venstre forben efter et spark på folden, men har aldrig været halt af det. Candlelight er en sund og stærk hest, og har aldrig fejlet noget de 7 år, jeg har haft hende.

Hendes nye ejer skal være en stærk person, der er ønsker sig en turhest, der altid er til at stole på, og som godt kan lide, der er fart over feltet.

Candlelight er ikke noget stort nussehovede, og hun er lidt utålmodig ved opsadling og opstigning. Kan man acceptere og håndtere dette, er der en alletiders dejlig hest, der gerne vil fremad, og som ikke prøver at smide rytteren af eller lign.

Jeg har fået 3 føl på Candlelight, 2 hopper og en hingst. Hun er en fremragende følhoppe, der klarer det hele selv og malker som en ko! Så vil man gerne avle travheste, er hun også et super godt emne. Hun har fuld stamtavle.

Candlelight er en meget sød og rar hoppe at omgåes, kan bindes alle steder, og er nem, når der er smed mm. Hun fungerer godt i flokken, og er hurtig til at falde til nye steder. Vi har haft hende lånt ud til selskab hos et par naboer, der ikke vidste, det var bedst at have min. 2 heste, og der er hun bare begyndt at spise græs og føle sig hjemme lige med det samme.

Candlelight er chippet og passet med smed, tandraspning og ormekur.

*** SE FLERE SALGSHESTE/PONYER PÅ WWW.SKYSITE.DK/VESTJYSKHESTEPLEJE ***
 
 
 
 
 
 
ID: HST 111950
F: Bosphorus (US)
Traver
M: Sisu Hoff
Traver
MF: Buckfinder (US)
Traver
Kørsel: Konkurrence-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 26 juli 2009 kl. 10:10, og har været vist 14843 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider