Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Unlimited

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 21 år 
 168 cm
 Brun
unlimited er en super dejlig hest der kan håndteres af alle. Han er rolig og nem at have med at gøre i stalden, så vel som på folden. pluds han elsker at blive nusset om. unlimited er også vant til at blive redet ved vandet og på tur.

han er nem at ride i hverdagen, og han kan øvelser til og med LA dressur. han ligger dejligt stabilt for til, og er utrolig lærenem med hensyn til at lærer øvelserne i dressuren. han kan lave rene changementer, og er pågyndt traversader i trav og galop, hvilket går fremad. han vil kunne gøre det godt på c-plan med den rigtige rytter. Han har netop gået en la1 til 63% og med pæne udtalelesr fra dommeren

unlimited har grundet rytterens manglede mod ikke startet høje klasser i spring en periode. men rides nu af anden rytter som skal starte LB LA med ham her efter sommerferien. han springes også i dette til træning. Han har med tideligere rytter startet LA MB med gode resultater. og han har været brugt til beridereksamen. han kigger ikke på det forskellige der kan være under eller på siden af springene. han er en hest der går godt frem ad når han springes derfor kræves det at rytteren er klar på dette.
han springes hver uge på stutteri ask, og derfor er han vant til at være med ude og nem at have med i byen. han går også lige op i trailer. 100 % tralier vant.

han har rødt hestepas og er ren i røntgen 2008 og fuldt forsikret( liv og udanvendelighed, samt dyrlæge)
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 01.00362
0107229
F:
88.8591
(KW NLD)
M: Milot
94.3239
(KW NLD)
MF:
86.8234
(KW NLD)
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 22 september 2009 kl. 10:09, og har været vist 5469 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider