Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tøsen

Billede
Billede
Billede
Billede
 Anden særlig race
 Hoppe
 21 år 
 147 cm
 Rød
Tøsen er en sød og rar pony, som kan ride af stort set alle. Hun kan til tider have et varmt temperament og være meget nervøs, men hun har aldrig sparket, bidt eller bevist smidt nogen af, men hvis hun først knytter sig til sin rytter, vil hun gøre rigtig meget for en. Det kræver bare tålmodighed og den rigtige undervisning.
Hun er ponyen der skal ses - for at man får det rigtig indtryk af hende. Kom endelig med spørgsmål, hvis der er mere du vil vide :-)
 
 
 

[Udlån/Udleje] Frisk pony udlånes.

Da jeg er faldet for alders grænsen og ikke vil sælge min pony, er der ikke andre udveje end at finde en sød part eller en der vil låne hende!
Jeg søger en som kan behandle hende rigtig godt, en der vil ture at springe på hende, eftersom jeg ikke selv rigtig har gjort det. Dressur er også helt fint! Jeg ville sætte stor pris på at rytteren vil starte en masse stævner på hende så hun kan komme ud og opleve lidt.

Skal helst opstaldes i området omkring Esbjerg, men kan godt flyttes længere væk.

 

[Part] Pony søger part i Esbjerg.

Da jeg er faldet for alders grænsen og ikke vil sælge min pony, er der ikke andre udveje end at finde en sød part til hende!
Jeg søger en pige som kan behandle hende rigtig godt, en der vil ture at springe på hende, eftersom jeg ikke selv rigtig har gjort det. Dressur er også helt fint! Jeg ville sætte stor pris på at rytteren vil starte en masse stævner på hende så hun kan komme ud, jeg vil selvfølgelig tage med til hver og en :-)
Pt. står hun hjemme ved mig selv, men vil blive flyttet til Esbjerg.

Prisen snakker vi om :-)
 
 
HesteData Google
ID: 208333200208795
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 31 oktober 2013 kl. 19:10, og har været vist 4032 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider