Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Robin

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 20 år 
 127 cm
 Brun
Robin er en særdeles smuk 3'er pony på 7 år, med talent for de svære øvelser.
Robin er en følsom pony, der kræver en øvet rytter , da han stadig er under uddannelse. Er du den rette rytter, der forstår at udnytte hans 3 gode gangarter,og hans springtalent , har Robin det ekstra gear der skal til for at i sammen kommer langt.
Han nyder at arbejde i dressuren, hvor han viser sig bedst med en rutineret rytter. Han er passende energisk med en charmerende udstråling + han har alle 3 gangarter langt over middel og ser rigtig godt ud på en dressurbane.
Robin går mb-ma i spring til træning , og har gået 110cm i baner , med tidliger ejer . Han springer fyld , mur og vandgrav uden problemmer . Han springer med stort gå på mod , og kap. til de høje klasser !
Robin er opmærksom, nysgerrig og ærlig. Han er en pony som knytter sig meget til sin rytter. Han er en glad pony, som elsker en tur i skoven.
I stalden er han sød , rar og omgængelig , og verdens største nussehoved ! på tur er han den bedste at have med ! han er rolig , og følger bare hvor du styre ham hen! - alle tiders pony til den lille konkurrence rytter med de store ambitioner (;
 
 
 
 
 
 
ID: HST 111806
Dressur: LC-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 12 august 2009 kl. 17:34, og har været vist 2592 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider