Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Charisma

Billede
Billede
Billede
Billede
 Oldenborger  
 Hoppe
 21 år 
 167 cm
 Sort
Charisma er en imponerende dame, med personlighed, udstråling og temperament i særklasse.
Hun er på MB-niveau i dressur. Kan derudover piaff. Springer alt og er meget ærlig.
Hun er sød i stalden og kan trækkes-strigles-rides af alle.
En rigtig stævne-familiehest som kan få glæde af.
En meget elskelig og velopdragen hest.

Min drømmehest: Perfekte aftegn, stjerne, snip og 4 lige høje sokker, stor udstråling, perfekt kropsbygning og holdning, til dressur, skovtur eller spring. Ukompliceret, flink i stalden. Har et utroligt behageligt temperament. Er meget sød og tillidsfuld at omgås.

Charisma er en smuk, velredet og veltrænet hoppe, skøn at ride. Englesind, 100% børnevenlig og ALLE kan ride hende. Hun elsker mennesker. Hun er dejlig at sidde på og kan uden problemer rides/stå alene eller sammen med andre, også i terræn, går sikkert gennem vand og over farlige broer.
Har ALDRIG været vanskelig pga. hendes køn.

Hun er desuden 100 % trafiksikker, selv overfor tung trafik, hvilket gør hende til en yderst dejlig skovturshest. Hun er nem at ride ud alene, såvel som i flok. Hun er en hest, der nyder at blive brugt. Hun er tillige nem og lydig at longere. Læsses uden problemer: Går op i traileren og stiller sig.
En hest, der elsker dig og kommer dig i møde på folden.
Opdatering:
Hun har fået en ny part, som bare er alle tiders og som har startet hende i både spring og dressur. 1.,2. og 3. pladser både i spring og dressur.
Har været på 3 mdr kursus og rides nu på kandar og kan changere til begge sider, samt lidt piaff. Nu 01.08.08 efter 4 mdr hjemme, ca. 3-4 gange ned af langsiden. Hun er bare så dygtig. 2007 blev hun og Britt Champion i spring.
1. Sep: Søde Britt`sen stopper desværre som part fordi hun er gravid og ikke ved hvor længe der går før hun kan ride igen. Vi kommer begge til at savne hende. Hun kommer dog og passer dejlige Risme en mdr endnu. Risme og Britt blev også klubchampions 08.
Derfor søger vi nu en ny og håber på en som er lige så sød. Katja er startet som part, hvilket Risme og jeg er super glade for.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: OLN 06007
0107327
F:
OLH 695
(OL DK)
M: Musse
9031664
(LU DK)
Dressur: M-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 20 juli 2009 kl. 21:14, og har været vist 194 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider