Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Falle Van De Martini

Billede
Billede
Billede
Billede
 Frieser  
 Hingst
 13 år 
 131 cm
 Sort
Fra allerførste øjeblik, jeg mødte Falle Van De Martini, vidste jeg, at jeg havde fundet min DRØMMEHEST og intet mindre. Det var simpelthen bare gensidig kærlighed ved første blik; Falle kom direkte hen og gav mig et kæmpe mulekys lige midt i ansigtet, og der var ingen tvivl i mit sind om, at ham måtte jeg bare eje.

Falle er en rigtig lille bandit med masser af mod på livet. Han har selvtilliden i orden og er ikke bange for noget, og samtidig er han helt utrolig kærlig og tillidsfuld - et nussehoved af største kaliber, som altid kommer mig glad i møde på folden og følger mig i tykt og tyndt. Han er simpelthen bare ønskehesten over alle - han er den, som gør mig glad, når jeg er ked af det og får solen til at skinne på en grå dag, min soulmate, og jeg glæder mig til alle de mange dejlige år, han og jeg skal have sammen. Han er bare mit lille vidunder. :-) Alt, hvad han gør, er bare perfekt (næsten), og jeg har hele tiden lyst til at råbe ud til verden, hvor helt fantastisk, unik og perfekt en lille hest, jeg har. :-)

Selv om Falle kan være en rigtig bølle med måsen fuld af drengestreger, når det stikker ham, har han helt generelt et fantastisk mildt og roligt sind, og han er utrolig tillidsfuld og nem at håndtere, selv om man af og til venligt, men bestemt må markere, hvor grænsen går. Vi er så småt begyndt på nogle helt grundlæggende øvelser fra jorden, inspireret af Ute Lehmanns metoder og Andrew MacCleans indlæringsteorier, som vi træner 2-4 gange dagligt af 5-10 minutters varighed, og Falle klarer det RIGTIG flot. Han er SUPER lærenem og fanger hurtigt, hvad man vil have ham til.

TUSIND, TUSIND TAK, SUSAN, FORDI DU VILLE BETRO MIG DIN PRAGTFULDE LILLE DRENG!!! Og bare rolig - jeg skal nok passe godt på ham. ;-)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 111649
F: Tietse 428
Frieser
M: Jitske af Sønderladegaard
Frieser
MF: Anton 343
Frieser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 21 september 2009 kl. 20:38, og har været vist 294 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider