Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

V.W.Dianell

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 20 år 
 161 cm
 Brun
DIANELL SÆLGES SOM RIDEHEST/DRESSURHEST ELLER SOM AVLSHOPPE. HUN FIK EN SKADE I KRYDSET SOMMEREN 2008 HAR DERFOR STÅET STILLE TIL NU OGSÅ PGA. MIN SYGDOM. ER STARTET GENOPTRÆNING OG BLIVER FULDT MED SCANNINGER VED HØRSHOLM HESTEKLINIK OG TERMOGRAFI HOS JØRGEN FALK RØNNE OG ALT ER OK. KRYDSET ER STADIG LIDT SKÆVT, HAR DERFOR SÅL UNDER HØJRE BAGHOV, SOM KOMMER AF, NÅR HUN FÅR SAT FLERE MUSKLER. VAR I PROFF. RIDNING OG GIK LA2, DA JEG KØBTE HENDE I SOMMEREN 2008.HUN FIK ET HOPPEFØL SOM 5 ÅRIG. KOM I FOL VED 1. INSIMINERING OG FOLEDE UDEN PROBLEMER. HUN ELSKEDE SIT FØL OG ER DEN FØDTE AVLSHOPPE. HUN HAR ET MEGET BLIDT,ROLIGT OG KÆRLIGT SIND. HUN ELSKER AT VÆRE I HÆNDER, AT BLIVE PUSLET OM. HUN KAN GODT VÆRE UTRYG VED NYE TING I STARTEN, MEN DET GÅR OVER GENNEM TRYGHEDEN FRA HENDES EJER. JEG KLIKKERTRÆNER HENDE. HUN ER LÆRENEM,SYNES DET ER SJOVT. I EN NY FLOK PÅ FOLD PASSER HUN SIG SELV, SØGER IKKE KONFLIKTER OG BLIVER DERFOR HURTIGT VÆRDSAT AF DE ANDRE, SOM HUN SÅ ELSKER AT HYGGE OG LEGE MED.
VED SALG ELLER UDLÅN FORBEHOLDER JEG MIG RET TIL AT VÆLGE MELLEM INTERESSEREDE KØBERE. DER VIL BLIVE LAVET KONTRAKT VED MIN HESTEADVOKAT, SOM KØBER/LÅNER BETALER.
DIANELL BLIVER SOLGT AF PERSONLIGE GRUNDE, IKKE ØKONOMISKE, DERFOR VENTER JEG GERNE PÅ DEN RIGTIG KØBER. HUN ER LIVS- OG SYGEFORSIKRET, SOM KAN OVERTAGES. VED UDLÅN FORPLIGTER LÅNER SIG TIL, AT BEHOLDE FORSIKRINGEN OG BETALE DEN ÅRLIGE UDGIFT.YDERLIGERE OPLYSNINGER FÅES VED PERSONLIG HENVENDELSE.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 111636
F: DVE 330 DIAMOND
DVE 330 DK DV DH
M: RDS 8002 ALIDA
RDS 8002 DK DV DS
MF: DLE 492 ALEKSANDER
DLE 492 DK DV
Dressur: Talent
Registreret som hest
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 25 juli 2009 kl. 22:15, og har været vist 9884 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider