Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chelitta

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 25 år 
 160 cm
 Brun
Chelitta er en sød lille blandingshoppe der lige er fyldt 13 år, hun er 160 er meget lysebrun og sommeren og rigtig mørkebrun om vinteren :)
hendes racer er : DV, Oldenborg, New Forrest og knapstupper, man kan se alle racer både i sind og udseende. hun går LC i både dressur og spring men er blevet lidt rusten i det, men kan sagtens gå, ingen problemer der :)
Hun er dog mest til skovtur.
Chelitta sælges pga at jeg skal til at starte på HF her til aug. og jeg ved at jeg ikke har tiden, og her på det sidste har jeg også mistet interessen, og jeg syntes det er synd at hun bare skal stå og blive brugt til ingenting så jeg håber jo lidt at der kommer en som vil passe og pleje hende og ride hende hver dag.
Da Chelitta er meget mad glad, er hun gået hen og blevet godt sommerfed da hun går på døgngræs..
Chelitta er passet med smed og vcc. og får biotin da hendes hove ikke er super stærke men har været i behandling siden jeg købte hende for 4 år siden, går også med 4 sko.


pris: 14.000 med udstyr.

Udstyr: Kieffer saddel (dressur), 2 srigelkasser m. indhold 2 vinterdækner 2 stalddækner 1 skridtæppe 1 longe 1 longegjord 1 longepisk 3 underlag(dressur)8 bandager rød/hvid 8 gamacher (spring/dressur)2 indspændingstøjler 1 saddelknægt 3 samlede og 1 usamlet trense.

sælges kun til erfaren rytter
 
 
 
 
 
 
ID: HST 111628
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 07 oktober 2009 kl. 08:44, og har været vist 7082 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider