Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dacus

Billede
Billede
Billede
Billede
 Araber, andre  
 Vallak
 19 år 
 163 cm
 Brun
Dacus er en 7 årig shagya-arabervallak ud af en rigtigt fin afstamning.

Jeg har haft Dacus siden føl, og han er blevet trænet i horsemanship fra dag et. Især ud fra Ute Lehmans metoder, og jeg har brugt det i omgang såvel som i ridning. Han elsker udfordringerne i legene og er meget opmærksom på sin leder.

Han er en hest med meget charme, og er uden tvivl den hest med størst personlighed, jeg har mødt i mit liv med heste. Han er altid sjov og spændende at være sammen med.

Dacus er stadig under uddannelse, og derfor er han heller ikke prøvet i alle situationer endnu, så han kræver en rytter, der har mod på en hest i udvikling. I modsætning til mange arabere, bærer han hovedet lavt, og har ikke tendens til at 'køre op i en spids'.

Jeg har mest redet gode, lange skovture, både alene og med andre, og her arter han sig godt. Han har god fremdrift og er 100% trafiksikker. Han kigger dog stadig på nogle ting, men springer ikke til siden eller flytter sig på anden måde. Han ar en rolig skridt og er god til at slappe af i sine gangarter. Jeg er sikker på, at han også vil egne sig godt til langdistance.

Jeg har netop påbegyndt springtræning, og her tegner han rigtigt godt. Han har sprunget 1,15m i løsspringning, og har kapacitet til meget mere. I dressuren træner jeg ham efter akademiske principper, hvilket betyder meget for hans muskelopbygning.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333SH0401338
F:
08/42704/96
(AH DEU)
M: Tirana
SH 2099
(AH DK)
MF:
TAF 9404
(TR DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 16 august 2011 kl. 22:56, og har været vist 6458 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider