Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Damaris T

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, typeavl
 Hoppe
 24 år 
 145 cm
 Brun
Nu, hvor jeg snart fylder 19, har jeg besluttet, at det må være på tide at sende Damaris videre til en mindre rytter.

Denne mindre rytter kan i Damaris se frem til muligheden for at arbejde med en smuk, talentfuld pony med et helt utroligt temperament, der sportsmæssigt har fundet sin spidskompetence i springdisciplinen.

På stævnebanerne har Damaris de sidste år ikke haft megen mulighed for at udfolde sig på grund af min alder. Dog har hun gået op til LA i springning på distriktsplan, mens hun i dressur har gået LA1 på klubplan (LB1 til 66,76 %, LB3 til 63,9).

Hun er fantastisk enkel at ride på en springbane - lydig, opmærksom og hurtig på tæerne, hvis rytteren får lavet en fejl. Også i dressur er hun nem og pligtopfyldende, selvom det her er synligt, at det er ved at være svært hende at bære på en for stor rytter.

Damaris har en særdeles god skridt med enorm overtrædning, en særdeles god galop og en fin trav i hvilken hun dog vinker en smule på forbenene. Hun er afslappet uden at være sløv, og er altid nem at have med at gøre i trailer, trafik, i naturen, på fold, stald og under ridning. Desuden er hun svært glad for opmærksomhed, vrinsker når der er udsigt til en ridetur og klør igen når hun bliver kløet på halsen.

Damaris er derfor meget ideel som første pony, men også talentfuld nok til at føre en stævnerytter videre fra en mindre pony.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 111226
F: Contus
Tysk Sportspony DE335350081586
M: Daisy
Tysk Sportspony DE335350169882
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Talent
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 11 juli 2011 kl. 13:53, og har været vist 10882 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider