Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cassanova

Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 27 år 
 145 cm
 Brun
Da jeg skal bo i USA fra August 2009 og et år frem søger jeg en part/udlåner min dejlige pony til en sød og fornuftig pige/kvinde.

I øjeblikket står han hjemme hos mig i Haslev (20 km syd for køge og 20 km nord for Næstved) I området er der omkringlæggende ridebaner der kan benyttes imod betataling. Bl.a. lægger der store både spring, military og dressur baner 500 meter frea hvor jeg bor der kan lejes for 200 kr om året. Derudover lægger der andre baner omkring 300 meter fra min hvor prisen er i aftale med ejeren. Cassanova er en rolig pony med kræver en hånd med erfarring. Rides han sammen med andre på vej er der ingen problemer og hvis man rider ham alene, kan han godt være undersøgende overfor ting han ikke har set før.

Jeg har primært brugt ham til skovtursridning men træner iøjeblikket den grundlæggende dressur på ham. Jeg får privat undervisning 1-2 gange om ugen hvilket allerede nu har gjort store fremskridt. Han er meget lærenem. Hvis du ønsker at få part på ham, kan du evt modtage undervisning af min nuværende træner.

Hvis du er under 12 år forventer jeg forældre opbakning.

Han er passet med dyrelæge og smed.

Ønskes han at udlånes kan han self. flyttes.

Ring for mere info. 31244104
 
 
 
 
 
 
ID: HST 111146
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 06 juli 2009 kl. 09:52, og har været vist 1149 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider