Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Scarlett

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 31 år 
 155 cm
 Brun
Scarlett er en dejlig hest, som slet ikke virker som en på 16 år, hun er fuld af energi, som om hun var 5 år gammel;)Som vil være en super lære hest, ligesom hun har været for mig, da hun kan alle øvelser til M klasser. Hun er en gang imellem blevet redet af en pige på 9 år, i alle gangarter, og hun har fået hende til holdning uden problemer. Hun er meget fremadgående, på den gode måde. Jeg rider pt. la på distriks plan på hende og har redet la1 til 68,9% på distriksplan med placering og vundet en la2 med 64,4%, redet til 61,5% i sin første la3 på distriksplan.
Hun er rigtig sød og stabil at ride og nem at få til holdning. Hun knytter sig meget til sin ejer og er en rigtig dejlig hest, Og hun kan kysse på komando.
Når du henter hende på folden kommer hun altid hen til dig.
Den gamle ejer sprang la på hende til distriks stævner. Springer kun lidt en gang imellem LC = 100 cm, da min interresse er dressur. Hun spriger mega godt og har bare en kanon teknik og river stort set aldrig ned. På tur er hun også sød, vil bare gerne gå foran de andre heste;)
Og er altid frisk på en galop tur i skoven.
Hun er nem at læsse, løber selv op i traileren, og til stævner er hun bare perfekt, hun Yder altid 100% sit bedste.
Hun har aldrig fejlet noget.
udstyr kan købes med, for mere pris. Hun sælges Udelukkende pga. uddanelse og pengemangel. Det har været en svær beslutning, da vi har haft mange gode stunder sammen.
Der er mange billeder, resultater og vidioer af hende inde på hestegalleri.dk og på min præsentation her inde. I er velkommen til at kontakte mig hvis i har spørgsmål.

 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9309046
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 21 september 2009 kl. 08:51, og har været vist 3068 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider