Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Romeo's Dominik

Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Vallak
 21 år 
 150 cm
 Gul
Meget sød og meget tyk fjordhestevallak sælges.

Nick er en rigtig elegant fjordhest, med særdeles gode bevægelser. Men det vil kræve noget afmagring, førend det kommer frem igen. Hovedbillederne er taget i slutningen af juni. Kropsbilledet er fra sidste år, før han blev så tyk.

Jeg sælger ham på vegne af min mor. Hun havde købt ham som 1-års, da hun regnede med at der ville komme en ponypige, der kunne ride ham og være med til at passe hendes andre heste. Men det er så ikke sket. Nogle af de andre heste døjer med forfangenhed, og Nick skulle derfor gerne sælges og komme i arbejde, førend han også skulle blive ramt.

Han er ikke tilredet, men det bliver næppe et problem, selvom han er blevet 6 år. Jeg fik selv en 8 års DV-hoppe tilredet sidste år. Det voldte ingen problemer, men den havde også ligesom Nick altid været i hænder. Han har f.eks. altid gået lige op i en trailer. Han elsker at blive nusset og få opmærksomhed og omsorg. Han er bare noget af det rareste.

Sælges kun til hjem, hvor der også er andre heste. Og de nye ejere skal have erfaring med, hvordan man fodrer og passer en trivelig hest.

 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200300815
F:
FJH 716
(FJ DK)
M: Flora
9303867
(FJ DK)
MF:
EFJH 616
(FJ DK)
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 01 juli 2009 kl. 08:14, og har været vist 4991 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider