Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Malou

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 22 år 
 165 cm
 Mørkebrun
Jeg søger en rutineret rytter til at ride min hoppe Malou. Antallet af gange kan vi aftale afhængig af dine og mine behov.

Malou er en frisk og energisk hoppe der elsker at arbejde. Hun er fremadsøgende og kræver en rytter med rolig hånd og faste ben. Hun rider pt. LA og kan alle øvelser i LA klasserne, dog mangler nogle af dem finpudsning.

Gennem det sidste år har Malou også sprunget og startet nogle LC klasser på klubplan. Malou har en god springteknink og søger selv mod springene, og hun stopper aldrig før et spring.

På tur er Malou opmærksom, men med lidt mere øvelse vil hun blive en god og stabil tur hest. Grunden til at der ikke er blevet lagt mere vægt på dette, er mulighederne for tur på det tidligere opstaldningsted.

Jeg forventer, at du er en stabil og rolig rytter, der vil bruge tid på at lære min hest at kende, så i kan få et godt samarbejde op at køre. Jeg forventer at du vil modtage undervisning ved den underviser vi bruger, og dette vil være for egen regning. Jeg vil desuden gerne være behjælpelig med alt det du har brug for, så i kan få det bedste samarbejde op at køre og vi begge får det bedste ud af samarbejdet. Jeg ser gerne, at du er over 18, og da der ikke er mulighed for offentlig transportmidler til opstaldningsstedet, skal du have mulighed for at køre selv.

Hvis Malou lyder som en hest du kunne tænke dig at lære bedre at kende så skriv eller ring(helst aften) og hør nærmere.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 110898
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 15 juni 2012 kl. 08:41, og har været vist 1687 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider