Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Talina Rose

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 15 år 
 166 cm
 Rød
Talina er en meget langbenet og billedeskøn rød hoppe med Blue Horse Romanov som morfar. Hun har en stjerne og 2 hvide bagsokker. Hun blev født 10/6-09. Hun er meget social og elsker at blive kælet med. Hun er glad for at være i hænder, hun får grimen af og på, får løftet ben og bliver nusset m.m.. Hun er meget nysgerrig og vil være med overalt, hvor der sker noget. Hun er smuk, men hun står dog nu med en stor vinterpels, da hun står ude hele dagen og kommer ind sent om aften. Hun har fantastiske dejligt temperament, som hun har arvet efter sin mor.

Hun forventes at blive 160-168 cm høj, der er et stort spring, da farens højde ikke kendes, da han er blevet solgt videre. Men vi ved at det var en hest over 160 cm (øjemål).

Talina er vant til at blive trukket med langs en vej, hvor der ofte kører biler forbi, dette siger hun næsten ingen ting til. Vi går også engang imellem en lille tur langs cykelstien, dette er heller ikke noget problem. Hvergang vi har hende ude, kommer hun ind på staldgangen hvor hun står bundet, imens hun bliver strigelet og snakket med.

Hun er altså meget nem og omgængelig.

Talina's mor Roma var en super dejlig 5 års hoppe, som var meget ridelig, nem at omgås, med fantastisk temperament og supergode gangarter. Moren var ca. 167 cm høj.

Faderen var da ifolingen skete en 1,5 års plag, som ved et uheld var løbet ind på folden.

Billeder af forældrene kan ses.

Her har du chancen for at præge din egen kommende ridehest. Et supersmart føl som bør ses.


 
 
 
 
 
 
ID: HST 110877
F: Apollo
Blanding
M: Roma Rose Granly
Dansk varmblod
MF: Blue Hors Romanov
Dansk varmblod
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 07 maj 2010 kl. 22:15, og har været vist 3445 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider