Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Naleen Flame

Billede
Billede
Billede
Video

 Traver  
 Hoppe
 19 år 
 158 cm
 Rød
Naleen er en fantastisk smuk, intelligent og ekstremt stærk hoppe, der vil egne sig særdeles godt til langdistanceløb - eller let dressur/springning. Hun har meget stor hjerte- og lungekapacitet og har aldrig været træt efter hård træning eller væddeløb. Hun er blevet kørt i vogn, siden hun var 1 år gammel og er blevet redet, siden hun var 3 år (altså i et år nu). Hun er vant til at gå på både skridtbånd, vandskridtbånd og at blive redet i skoven og på åbne arealer.

Hun er røntgenfotograferet uden anmærkninger og har aldrig haft nogen form for problemer med hverken helbredet eller benene. Hun er i topform og er klar til store udfordringer.

Hun er en travhest med topafstamning, idet hun er efter det franske styrkefænomen Cygnus d'Odyssee og moderen er barnebarn til den gamle legende Tarok.

Naleen har startet 13 væddeløb i alt som 3- og 4-års, men hun gider ikke holde toptempo i trav i en længere periode, selvom hun har kapaciteten til det - hun vil derimod hellere løbe et mere almindeligt frisk tempo i næsten en uendelighed. Det er netop derfor, hun nu sælges til ridning i stedet for at fortsætte med at løbe væddeløb.

Naleen har et dejligt temperament og er en skøn, tillidsfuld og lærenem hoppe. Hun sælges kun til et godt hjem, hvor hun dagligt kommer på fold med andre heste.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 110739
F: Cygnus d'Odyssee (f)
fransk traver
M: Heartstone
MF: Crown's Best (us)
amerikansk traver
Dressur: Tilredet
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 24 juni 2009 kl. 20:48, og har været vist 1603 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider