Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fønix

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 26 år 
 158 cm
 Broget
Fønix er en meget speciel hest som jeg ikke tror har haft det helt nemt, han var meget aggresiv, sky og tilbageholden lige da jeg fik ham og de sider har han da stadigvæk, men han bliver langsomt gladere og mere kærlig og tryg ved mennesker.

Jeg fik ham hjem den 30 august 2005. Jeg købte ham hos en hestehandler der havde købt ham af en gammel mand som havde købt ham på et marked så det fortæller jo lidt om hvordan hans historie har været.

Fønix er min dejlige og næsten altid stabile skovturshest, det bedste han ved er bare at lalle ligeså stille afsted ude i naturen. Han er ikke ret glad ved ridehaller og ridebaner, de keder ham! Men selvfølgelig har vi da redet lidt dressur og sprunget lidt ind i mellem ;)

Han er nem at styre i naturen, er fuldstændig trafiksikker og stikker ikke af.

Fønix blev den 25 november 2009 aflivet da det begyndte at gå den forkerte vej med ham og hvis jeg ikke kan sørge for at han bliver ved med at få det bedre så skal han ikke mere, han har altid haft det svært og det skulle ikke trækkes i langdrag. Fønix, jeg elsker dig og det vil jeg altid gøre! Håber du har det bedre hvor du er nu!
 
 
 
 
 
 
ID: HST 110364
F: Ukendt
M: Ukendt
MF: Ukendt
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 26 november 2009 kl. 14:42, og har været vist 709 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider