Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vestergårdens La Luna

Video
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 21 år 
 173 cm
 Brun
Efter mange års venskab og samarbejde med vores dejlige hoppe Luna, har vi valgt at hun skal videre. Vi har haft en lige fra føl, og må nu erkende at det er bedst at hun kommer væk hjemmefra, da vi ikke harmonere længere.

Luna er født d. 1maj 2003, hun er 173cm i stang, en dejlig solid hoppe efter Lobster med Leonardo 2 til morfar(har rødt pas). Jeg har selv tilredet hende som 3 års uden problemer, og var som 3 års i ridning hos Bruno Nielsen, som red egnhedstest på hende som 4års, der gav følgende resultater:

teknik løsspring: 7,5
tekning m. rytter: 7
kapacitet løs: 7,5
kapacitet m. rytter: 7,5
galop løs: 8
galop m. rytter: 7
balance løs: 7,5
ridelighed m. rytter: 6

Samme år blev hun stillet til kåring i Grænsegnens forbund (Holstener forbundet), hvor hun fik 7 i helhed, og var den tredje bedste på holdet.

Hun er frisk hoppe med STORT H. På dressur banen kræver Luna en RUTINERET rytter, hvis dressuren skal udnyttes. I dressuren har jeg selv startet, som det højeste LB, men hun kan mange af øvelserne til LA-klasserne, her iblandt kan nævnes schenkelvigninger, traversade, versade, bagpartsvending og kan changere rent til begge sider.
Luna er fantastisk at have med til stævner, glor ikke, er dog opmærksom og vågen, men er der, hvor hun skal være. Hun har stort set altid roset med hjem. Her kan nævnes at hun blandt andet er vinder af Vorbasse cup i 2012. Derudover præsterede Luna d. 26.04.2014 70 % LB2 og debutterede i LB3 med 68 %, var dermed klart vinder af klassen og blev også nr 3.

Luna er også sprunget, hvor hun viser stor gejst og overskud. Hun har sprunget til og med LB** med min datter, dog ikke højere eftersom hun ikke har mod på større højder til stævner. Til springstævnerne er hun især på dubberne og springer alt uden at glo på fyld. Hun er ærlig på springbanen, og springer hvis rytteren er med hende. Derudover har Luna været til tærren kursuser ved Ulla (fra Nordjylland) for nogle år siden, hvor hun udviste stort engagement og forsigtighed. Hun er startet i et enkelt derby(80cm), hvor hun sprang alt uden tøven, og fik ros af publikum for sin præsentation efterfølgende. Hun har også deltaget ved hubertusjagter 2 år i streg, hvilket tænder hende fuldstændigt med en masse glædes buk og "jeg skal være først". På tur skridter hun godt frisk frem af, kan dog blive lidt opmærksom/tændt, hvis man rider selv afsted.
I 2009 blev hun ifolet, og fik et dejligt stort føl i 2010. Hun er let at ifole og er uden tvivl en god mor.

Går lige i trailer, er passet med vaccination, smed, tænder, ormekur og er dyrlægeforsikret. Går pt med 4 sko, men kan sagtens nøjes med forsko.

OPDATERING!!
Luna debuterede i sin første la1 ved C-stævnet i SHR D.24.05.14 hvor hun trods nogle dyre rytterfejl red 62,59% og blev nr. 18 ud af 32.

Har i uge 31 gået som voltiseringshest på EOR ved Sanne Lorenzen, hvor hun vidste stor potentiale.

Hesten fejler intet! Men sælges billigt, da det ikke er alle som kan ride den, hvilket prisen er sat efter.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333200304222
F:   Link
DH 458
(DV DK)
M: Holmskovs Larissa
RDH 3049
(DV DK)
MF:   Link
DVE 319
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 22 august 2014 kl. 10:21, og har været vist 8033 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider