Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Querida

Billede
Billede
Billede
Billede
 Lusitano  
 Hoppe
 26 år 
 162 cm
 Lys skimmel
Querida er min avlshoppe fra Portugal. Hun har levet hele sit liv som vildhest, og kom til danmark for 1½ år siden, med føl ved siden og føl i maven. Hun vejede ca. 100 kg for lidt, da hun kom ud af transporten i DK, og var meget nervøs ved situationen. Men som enhver anden Lusitano, kunne hun heldigvis bestikkes med mad.

Efter hun havde været i DK i 2 måneder, blev føllet vænnet fra, så hun ikke skulle bruge energi på at passe den også, for hun var ikke til at få op i en ordentlig foderstand. Det skal lige siges at det var pga. transport og 2 føl at hun havde tabt sig, og ikke fordi at hun var blevet passet dårligt i Portugal.

Endelig folede hun, og kunne så 1 måned efter få tandlæge, som kunne konstatere at hun havde nogle rigtig grimme tandspidser. Efter det, begyndte hun at tage på, og i dag ser hun virkelig godt ud.

Hun har fået 2 års pause fra føllene, da jeg gerne ville have trænet hendes ryg lidt, og da jeg syntes at det var en rimelig hård omgang hun var igennem, med 2 føl og transport til DK.

Jeg er gået igang med at træne hende, og hun er virkelig en sjov hest. Pisken vil hun simpelthen ikke finde sig i, hun vender front mod mig, og så stamper hun med forbenene, hvis jeg vover at tage den med når vi skal arbejde fra jorden.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 110108
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport:
Senest rettet 08 januar 2010 kl. 13:48, og har været vist 214 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider