Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Prins

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Vallak
 32 år 
 124 cm
 Sort
Prins kan alle nødvendige ponyøvelser og en del mere. Han har været en helt utrolig lærepony og givet os mange gode oplevelser. Bl.a. Sjællandsmesterskaberne som vores datter red som 9 årig og samme år D2 mesterskaberne hvor hun fik en delt 2. plads.

Prins er en "showpony" og han ved hvad startsignalet betyder, men er også blevet en ældre herre som ikke længere har den stor haseaktion og derfor ikke længere vil kunne gøre sig på C-plan.

Han har sine særheder og opdrager sin rytter, han er pony med stort P, og kræver derfor der er en voksen med ind over, samr en rytter som ikke er bange. Selv om han kan være fræk, er han også en pony man hurtigt kommer til og knuselske.

Prins har fra tidligere rytter resultater op til la2 på C plan og La spring. Han har 2 gang kvalificeret sig til DM efter de gl. regler.

Vi søger en rytter som kunne tænke sig og starte max lc i både spring og dressur men kun 4 - 6 stævner om året. En som kan komme mindst 3 gange om ugen, det er valgfrit hvilke dage. Der er mulighed for undervisning på stedet og det ses gerne man modtager dette 2 - 4 gange pr måned.

Prins er under ingen omstændigheder til udlån, han skal bliver hos os.


 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 9208304
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 10 juli 2011 kl. 19:31, og har været vist 2372 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider