Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Charlie Chaplin

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 27 år 
 155 cm
 Rød
Temperament:
- Charlie er en hest med meget karma.
- Han vrinsker til én om morgenen når man kommer i stalden - nogle gange nok mest fordi det er fodringstid - men det er hyggeligt alligevel.
-På folden kan han gå sammen med både hopper og andre vallakker, samt ungheste, som han går med i øjeblikket. Han er ikke totalstyrende, men har en tendens til at kunne sætte de andre på plads uden de vilde slåskampe.
- han kan rides alene og sammen med andre, han vrinsker gerne efter andre da han er meget social, men når man først er kommet afsted på en tur så går det vældigt.
- han har araber i sig, og kan se det farlige i nogle mærkelige ting, men jeg har aldrig oplevet at jeg ikke kunne få ham forbi noget, eller at han har smidt mig af i skræk for et eller andet. Derudover er han 100% trafiksikker, og jeg har haft ham hjemme på gården hvor vi red op og ned af majetærskere og store traktorer
- Små børn har redet ham, og en overgang havde jeg en 12-årig pige til at passe og ride ham hver dag, hvilket hun klarede helt selv.
- han er nem at styre, men kan blive tændt og ivrig over en frisk galop på en åben mark.
-desuden er Charlie trænet lidt i horsemanship, og viser interesse herfor. Det er tydeligt at han knytter sig til enkelte personer.
- han har noget med ørerne, hen er ikke så glad for at alle røre ham der. Om det er fordi nogle har haft fat i dem eller noget, ved jeg desværre ikke. Men skal man give ham hovedtøj eller grime på - er han fuldstændig ligeglad. Skal man strigle ham så har jeg ikke selv haft de store problemer med det, men nye mennesker skal han lige lære at kende før han føler sig helt tryg ved at de røre hans ører.

Alt det kedelige:
- Charlie kan godt gå uden sko jeg har aldrig givet ham sko på, men han er platfodet (ikke nogen sygdom) og vil man ride meget på grus, anbefales det at give ham sko på.
- han har ikke været syg mens jeg har haft ham (3 år)
- et år gik han uden dækken om vinteren, da jeg alligevel ikke red så meget det år. - og heller ikke der fejlede han noget.
- selvfølgelig er han passet med alt , smed, dyrlæge, ormekur og vaccinationer
- desværre har Charlie fået konstateret spat i bagbenene (snart 2 år siden) og han kan derfor ikke bruges til nogle konkurrencer - ja det skulle da lige være en LC hvis man ikke kan lade være. Han er blevet behandlet for sin spat, med glideledsbehandlinger, og efter genoptræningen har jeg overhovedet ikke haft bøvl med benene - så længe der tages nogle enkle forbehold. såsom ikke at ride øvelser der vrider for meget (mindre en 15 m volter i galop og 10 m volter i trav)Og så har jeg heller ikke redet (relativt) hård træning 2 dage i streg. Men ifølge dyrlægen er det ikke belastningen som sådan, det er simpelthen vridningen der skal skånes, derudover har hun udtalt at det er helt perfekt at ride i terræn, da bevægelser op og ned ad bakker kun kan styrke hans koder.

handlen:
Charlie sælges til et godt og blivende hjem. jeg er villig til at gå ned i pris, hvis du bare er den rette ejer.

I handlen kan indgå udstyr for en merrpris af 3000,-
-1 sadel (en Stûben - tristan kombisaddel eller en dressurstofsaddel - du vælger én af dem, begge fuldt monteret)
- hovedtøj med bid, der passer ham
- 1 ridetæppe
- 1 fleecedækken grøn
- 1 regndækken brun
- 1 overgangsdækken brun
- 1 vinterdækken grøn
- 4 gamacher blå
- 4 bandager grøn
- 1 underlag grønt
alt udstyr er i fint stand og passer ham, da det er det han bruger nu. Enkelte dækkener har enkelte reparationer, men det er alle i lukkemekanismen, så de er ikke utætte eller noget - og de virker.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 109938
F:   -  
Frederiksborger
M:   -  
Araber
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 07 juni 2009 kl. 20:21, og har været vist 5294 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider