Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Baldur

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 31 år 
 145 cm
 Brun
Efter 9 fantastiske år med Baldur har jeg nu besluttet ar sætte ham til salg. Han sælges UDELUKKENDE fordi jeg er blevet for stor til ham!

Baldur er en god lærepony til dig som ikke er helt nybegynder, og er en pony der nyder at arbejde for sin rytter. Han er en pony der finder sig i utroligt meget, han er 110% trafiksikker og jeg har prøvet ufatteligt mange ting med ham – svømning, ridelejr, jagt, kvadrilleridning, ringridning, udklædning, ponylege, højdespringning (som vi vandt over heste!) og meget mere.

Vi har startet en del stævner hvor vi har vundet mange præmier, og han er en pony der vækker stor opsigt med sin udstråling og personlighed.

Han er en frisk pony der går frem helt af sig selv, og er derfor perfekt til dig som er træt af at drive på en træt og doven pony! Selvom han er frisk er han dog absolut nem at styre og reagerer nemt på alle hjælpere. Han er nem at arbejde med og nem at få til bidet.

I dressuren har vi opnået La-klasser på distriktsniveau, og har ofte fået positiv respons fra dommeren. I spring har vi startet Lb, og her kan man virkelig udnytte at han kan løbe stærkt og vende på en tallerken. Han har ofte en præmie med hjem!

Han sælges kun til et kærligt hjem og ikke til helt nybegynder, derfor forbeholder jeg mig retten til at vælge mellem køberne. Men til den rette rytter findes dog også den rette pris.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9208752
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 05 juni 2009 kl. 20:38, og har været vist 6449 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider