Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

DaVinci

Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 21 år 
 145 cm
 Sort
Sort vallak på 145, 7 år.
Her er en super pony med en masse kapacitet, han har en lækker gang, især traven. Han har talent for at blive stævne pony. Han er tilredet men han mangler at få rutine. Han er fuldstændig kold og reagere ikke på noget. Desværre er han også en problempony, da han er meget fremadgående og han til tider stiller sig på bagben. Han kræver en rytter der kan ride ham op, som har en masse erfaring med ungheste og mod på en stor udfordring, derfor sælges han også meget meget billigt. Kun til virkelig erfarne ryttere. Prisen kan forhandles ved rette rytter, udstyr kan eventuelt medkøbes.

Han er passet med smed dyrlæge, der ligger handelsundersøgelse på ham fra oktober som han går igennem. Han har for en måned siden haft kiropraktor og hun sagde ligeledes god for ham.

Han er utrolig sød og velopdragen i stald, fold og at gå med. Helt klart en pony der med den rette rytter kan komme langt.
Han sælges kun til godt hjem, med ret til at vælge mellem købere.

Bytter gerne til anden hest, gerne fjordhest.

mvh Heidi boddum 25127604

ps han har en fin springteknik og har aldrig stoppet på et spring men da han er meget uerfaren har vi kun sprunget omkring 60 cm. Han har løssprunget 110 i trav, og han hoppede så let som en mis. Han går virkelig på springene.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 109726
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 02 juni 2009 kl. 20:48, og har været vist 3120 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider