Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mutsaards Charlotte

Billede
Billede
Billede
Billede
 New Forest  
 Hoppe
 23 år 
 145 cm
 Brun
Jeg er desværre nødt til at sælge min elskede pony, Chariot, da jeg er blevet for gammel til at starte stævner på hende.
Hendes stambogsnavn er Mutsaards Charlotte, men hun bliver i hverdagen kaldt for Chariot. Hun har selvfølgelig en masse kælenavne.
Hun er en meget kærlig pony, der hurtigt knytter sig til folk. Hun er sød i stalden og på banen og hun er trailervant.
Dog kræver hun nogen rideerfaring - især i dressur. Hun elsker at springe, og i spring er hun næsten selvgående. Hun er vågen og fremadgående, men ikke vild over for den rigtige rytter. Chariot sælges kun til privat og til én, der både vil ride dressur og spring på hende. Jeg har startet få stævner på hende (ca. 12), mest på grund af tidsmangel, og fordi jeg ikke er den store stævneperson, men vi har aldrig været til et stævne uden at komme hjem med en eller flere rosetter, og hun er stadig stævnevant, og skaber ingen problemer, når hun kommer nye steder hen. Hun er glad for opmærksomhed, og god ved børn. Hun elsker at hygge i stalden, og blive kløet på halsen. Til dagligt springer vi i hvert fald en meter i bane. Vi har sprunget 120 cm på enkeltspring. Hun har meget energi, og har derfor brug for at komme ud hver dag. Jeg har svært ved at skulle af med hende, og derfor sælger jeg hende kun til et kærligt hjem, hvor hun vil blive passet godt på.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 109574
F: Beaucandan Brendan
New Forest
M: Sintels Hortensia
New Forest
MF: Oosterbroek Yago
New Forest
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: L eller Jagt
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 19 juli 2009 kl. 10:13, og har været vist 6634 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider