Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Isabella

Billede
Billede
Billede
Billede
 Oldenborger  
 Hoppe
 15 år 
 165 cm
 Mørkebrun
Isabella er en smuk og ædel oldenborg hoppe som er født den 22 marts 2009. Hun er mørkbrun med stjerneblis og to sokker. Hun er 87,5 % oldenborg og hører derfor under renavlet, men hun er bestemt ikke tung og kraftig. Hun virker til at være meget ædel af type og fin langbenet med et yndigt lille hoved. Hendes gangarter er over middel, skridten er særdeles god med virkelig stor ovetrædning, traven er taktfast og tegner til at bliver rigtig god. Galloppen er rigtig god også med stort spring og meget op af bakke. Alt i alt er hendes bevægelser særdeles gode.
Isabella har det skønneste temperament, intet kan skræmme hende og hun er desuden utrolig nysgerrig og elsker at blive nusset og kløet.

Hendes afstaming er helt i top, hvor far er den kendte avlshingst Union's Big Ben, morfar er Mozart. Kendetegnet for begge hingste er mange rigtig godt kårede afkom og jeg forventer da også at Isabella vil opnå et særdeles godt resultat når hun engang skal kåres.

Isabella har en Søster med samme mor og faderen er her Union jack, så afstamningen er meget lig hinanden. Søsteren kan ses på samme sted som Isabella, så her har du muligheden for at få en fornemmlese af hvordan Isabella vil komme til at se ud.


Send gerne sms, mail eller HN besked da jeg kan være lidt svær at få fat i.

Jeg er på ferie fra 10-22/7-09, men vil stadig være til at få fat i.


 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333OL0900606
F:
OLH 754
(OL DK)
M: Nikoline
OL 9320
(OL DK)
MF:
OLH 749
(OL DK)
Dressur: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 04 juli 2009 kl. 17:02, og har været vist 2425 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider