Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tarzan

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 23 år 
 145 cm
 Rød
Rolig pony med glimt i øjet sælges.

Tarzan er en glad og rolig 8 års pony (½ haflinger).Han har et roligt temperament, og er meget nem at håndtere i stalden, på fold og under ridning. Han er stabil og pålidelig, og han bliver meget sjældent bange for noget. Han er en rigtig dejlig allround, familie-/begynderpony . Han kan uden problemer bære en voksen og kan derfor være en god delehest (voksen/barn). Han er komplet trafiksikker.

Han har de sidste knap to år været en god pony for vores datter på 11½, som passer ham og rider ham 5-6 dage om ugen. Han bliver brugt til lettere dressur og springning samt skovture, og han har givet hende masser erfaring og gode oplevelser med ridning, håndtering, pasning af heste. Vores datter har lært ham at træde tilbage, galopanspring fra skridt, og lige nu øver de schenkelvigninger og forpartsvendinger.
Tarzan sælges fordi vores datter ønsker større udfordringer inden for spring og dressur.

Tarzan er en sund, robust og nøjsom pony, der aldrig har været halt eller syg. Han går pt. i løsdrift. Har ingen staldfejl eller handelsfejl. Han er passet med smed og dyrlæge (vaccination og ormekur). Er livs- og uanvendelighedsforsikret.

Sælges til et sted hvor han kommer på fold med andre heste hver dag.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 109096
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 20 maj 2009 kl. 23:36, og har været vist 1694 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider