Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vidtskues Ramiro

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 18 år 
 171 cm
 Rød
Ramiro er en utrolig dejlig og rolig vallak. Efter en del år med en meget hidsig hoppe, som desværre hoppede mere rundt på 2 ben end på 4, mistede jeg modet til at ride. Dette ændrede Ramiro på meget hurtigt. Han har vist mig, at heste kan være det dejligste i verden omend du ønsker at ride på bane, i skoven eller blot hygge fra jorden, uden at skulle frygte hvordan hesten vil reagere.

Ramiro er en SAND ven og jeg er utrolig ked af at må skille mig af med ham. Grunden hertil skyldes at jeg i forvejen har en anden ridehest, og med et fuldtidsjob i sigte pr 1. juli (har indtil nu været studerende), er tiden til to heste desværre ikke tilstrækkelig. Jeg ønsker ikke, at Ramiro blot skal stå i en boks eller på en mark og glo - derfor har jeg nu bestemt mig for at kigge om efter en sød pige/dreng der ligesom mig har brug for en rigtig god ven og som har tid til at give ham den kærlighed han har behov for.

Ramiro er redet fast i dressur ca 4-5 dage i ugen det sidste års tid og er derfor i fuld form. Yderligere er han løssprunget enkelte gange, hvilket han finder vældig sjovt. Han er stabil i alle tre gangarter og er ydermere velgående i shenkelvigninger og versader i både skridt og trav.
Han er kun redet en smule ud i naturen sammen med andre heste, men tager dette flot ved blot at være opmærksom på nye ting. Han reagere ikke på biler og trailere (store lastbiler har vi endnu ikke mødt).

Ramiro er 100% ren i røntgen af ben og ryg sommer 2011(foretaget på Højgaard Hestehospital). Han er regelmæssigt, ca. 2 gange årligt, ved Tove Due og blive tjekket op. Yderligere er han selvfølgelig passet med sadelmager, tandlæge og vaccinationer og går med 2 forsko.

Vi har selv avlet Ramiro og kan derfor stå inde for en sund opvækst.

Ramiro har den eneste fejl, at han desværre kan finde på, at række tunge under rytter. Han får ikke tungen over biddet, og det har derfor kun noget at sige skønhedsmæssigt.


 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200605031
F:
OLH 686
(OL DK)
M: Cleo
9131505
(LU DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 09 juni 2012 kl. 19:44, og har været vist 7127 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider