Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Haymo's Dream Of Mayflower

Billede
Billede
Billede
Billede
 Welsh  
 Hoppe
 18 år 
 146 cm
 Sort
SOLGT!!!!

Joey, som hun kaldes i daglig tale, er født og opvokset hos mig. Hun er en rigtig dejlig pony, der elsker opmærksomhed.

Hun har været udstillet til shows et utal af gange og har opnået fine placerninger gennem tiden. Hun er ligeledes kåret, med følgende beskrivelse:
Hoppe af særdeles god type. Kønt hoved med gode øjne. Underhals. God skulder. God overlinje med lang ryg og tilfredsstillende kryds. Finlemmet. Mere ledmarkering ønskes. Rette baglemmer. Bevægelsen i skridt er god. Bevægelsen i trav er god fortil, men taber bagbenene.

Jeg påbegyndte tilridningen af hende i sommeren hvor hun blev 3 år. Derefter stod hun stille i lidt over 1 år, grundet graviditet og derefter livet med et spædbarn.

Joey har de seneste 5 måneder været udlånt til ridning. Hun er primært redet i naturen, hvilket hun nu er helt stabil i. På banen, kræves der stadig lidt arbejde, men hun er samarbejdsvillig og vil enorm gerne lære. Hun er stabil i skridt og trav, og kan galopperes på begge volter, men dette kræver fortsat træning.

Joey har generelt altid været en nem og medgørlig pony. Hun vil rigtig gerne lære. Netop derfor har jeg taget denne hårde beslutning. Jeg må erkende at jeg ikke længere har tiden til 2 ponyer. Joey fortjener at komme ud og blive brugt og få masser af kærlighed og omsorg.

 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333WE0602335
F:
WDH 50
(WD DK)
M: Arddyn Mayflower
WD 180
(WD DK)
MF:
30708 WSB
(WD GBR)
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 14 september 2011 kl. 07:42, og har været vist 12256 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider