Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Freya

Billede
Billede
Billede
Video

 Anden særlig race
 Hoppe
 26 år 
 161 cm
 Mørkebrun
Freya er en super dejlige hoppe med verdens dejligste sind. Hun er 161 i stg. og 11 år. Hun er lidt sky overfor fremmede mennesker hun ikke har set før, ikke at hun er ond eller noget. Hun lægger bare øre, det er det eneste, hun gør det ikke ved folk som daglig omgåes hende :) specielt ikke ved daglig passer/ ejer, der er der overhoved ingenting. Hun er rigtig sød at have med på tur, både med andre og alene. Hun er super sød at have med andre steder, kan rides alene og med andre både i ridehal og udendørs. Kan øvelser til lb og har sprunget 130 med rytter. Hun er passet med smed, vacc., dyrlæge osv. har ingen staldfejl. Har før stået med føl.

Da freya desværre ikke takter rent på venstre forben og derved ikke kan gå igennem bøjeprøven uden anmærkninger, sælges hun som selvskabs, hygge og tur hest. Hun må gerne rides, men kan ikke holde til seriøs ridning 7 dage i ugen. Rider selv pt. 4-5 dage i ugen og der er der ingenting. Hun kan os sagtens hyggespringe, men nok ikke for højt eller flere gange i ugen. Der er ikke foretaget røntgen, skal dette til er det for købers regning.
Kan evt. sættes i fol ved palomino hingst eller anden inden salg.

Hvis ikke hun er solgt inden d. 1/7 - 09 bliver slagtning desværre det næste træk, har ikke råd til at stå med to heste og har heller ikke råd til at sætte hende ned. Dette er ikke en hentydning til at i skal købe hende af medlidenhed, blot at hvis i er interesseret i hende så kontakt mig hurtigst muligt.

UDLÅNES OGSÅ!
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 108569
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 02 juni 2009 kl. 14:59, og har været vist 4790 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider