Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Max Motor

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 25 år 
 145 cm
 Gul
Max Motor er en vallak født -99 , 145 cm og importered fra danmark for 2 år siden.
Han har placeringer og vinster op til LA på distriktsplan i sverige. Han træner og har kapacitet til M-klasser. En pony på vej op i klasserne!
Max har jeg trænet dressur med for norske landsholdets træner.Han kan skænkelvikning , galopp om byt , åbne og slutte mm. I spring træner jeg for meget dyktige svenske spring ryttere og han springer alt , han kigger ikke på fyld hverken vådt eller tørt.
Han er super sød i hantering går selv op i trailer/lastbil , står løs i gangen når man striler , elsker at blive vasket och børstet. Han har et super temperament, er nem at arbejde med og gør alt for sin rytter. Sød ved dyrelæge besøg og smed. Han er både rar at ride på alene og i gruppe. Han er en framad pony med en super springeteknik! stopper aldrig och bliver næsten alltid placeret..Vender på en femøre. springer alt -bank, vandmåtte m.m.
Max er regelbundet trænet i både spring og dressur for dygtige velmeriterede trænere. Han har aldrig været skadet, er i fuld kondition og er passet med vaccinationer, ormekur og smed. Sælges pga. Rytterens længde og overgang til stor hest.
Han er simpelthen en pony der stiler op i alle situationer hvad der end gælder! Max springer enkelte spring på 125 cm och løsspringer 140 cm . Han er fuldt traffiksikker.

 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9908586
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 03 maj 2009 kl. 09:27, og har været vist 391 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider