Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hovvejens Juno

 New Forest  
 Vallak
 32 år 
 145 cm
 Brun
Grundet en gaffelbåndsskade skal min pony kun være hyggehest, og jeg har derfor set mig nødsaget til at finde et andet hjem til ham, da jeg ikke selv kan tilbyde ham optimale forhold, når han nu ikke skal lave noget.

Juno er en glad, rar pony, som elsker opmærksomhed. Han elsker at gå og hygge sig ude på marken, især med små ponyer, og han nyder også rigtig meget at blive striglet i ny og næ. En trækketur i naturen er også godt, hvilket han også godt må, selvom han har sit dårlige ben.
Juno gør ingen fortræd, hverken menneske eller hest. Er der problemer på folden, går han hellere væk fra det, i stedet for at deltage i nogle former for slådseri og stridigheder.

Jeg søger et hjem til ham, der tilbyder fold om sommeren døgnet rundt, og om vinteren i alle døgnets lyse timer, hver dag, også selv om det måske regner eller blæser. Ordentlige staldforhold med mulighed for boks i vinterperioden, samt hø eller wrap til bokstimerne. Jeg kunne derudover rigtig godt tænke mig, at jeg kunne få lov til at besøge ham jævnligt, da han betyder rigtig meget for mig. Det skal meget gerne være i nærheden af Børkop, men finder jeg det helt rette sted, er jeg villig til at sende ham længere væk.

Juno er passet med smed, ormekure og vaccinationer, og det ses at det fortsat forbliver sådan. Hvis det er nødvendigt vil jeg gerne hjælpe med at få det passet. Alle udgifter dækkes af lejer. Skriv gerne til mig på sms eller mail, eller giv mig et ring, hvis du har nogle spørgsmål.

Alt i alt er Juno det ideelle valg til hyggepony. En sød, kærlig og skøn pony, som man kun kan elske.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9203890
208333199203890
F:
ESPH 83
(SP DK)
M: Plovvangs Gita
NF 1353
(NF DK)
MF:
NFH 64
(NF DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 29 april 2009 kl. 22:42, og har været vist 3573 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider