Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Maphard

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fuldblod, engelsk  
 Vallak
 23 år 
 161 cm
 Rød
OBS! OBS! OBS! Maphard egner sig IKKE til ryttere, der har holdt pause fra ridningen, da det kræver en del benmuskler og rutine at ride ham. Derudover egner han sig heller ikke til nervøse ryttere.


Maphard er 161cm, men virker højere. Han er meget nem i stald og under ridning, han går let for hjælperne og er lydhør, dog skal der tages hensyn til, at han har været galophest. Han har en rigtig fin stamtavle, som kan ses på hans profil. Han gik sit sidste løb i november ´06. Han bærer dog ikke de helt store præg af, at have været væddeløbshest, men man skal alligevel have det i baghovedet. Han kan til tider være ?fuldblods-nervøs? og vakle lidt, hvis der er noget han er utryg ved. Derfor skal han have en stabil og rolig rytter, der kan bevare roen når han stresser op.

Maphard er en rigtig hyggehest og han elsker at nusse. Han er en hest, med STORT behov for at komme på fold hver dag. Han er lidt en gadedreng med krudt i røven, dog forstår han klart og tydeligt et nej, men hvis han kan slippe af sted med at lave ballade, så gør han det. Han er en hest med stor personlighed og et lige så stort temperament, men lad dig ikke skræmme.
Han er blid og god som dagen er lang, og hvis du kan bevare roen, så smitter det 100% af på ham.

Jeg har selv omskolet ham til ?almindelig ridehest?. Han er utrolig følsom i munden og meget lydhør for benene, da det er sådan jeg gerne vil have ham til at være. Han elsker udfordringer, men skal ikke presses ud i nye ting, han skal have tid og ro til at finde ud af hvad det går ud på. Jeg taler meget til ham, både fra jorden og fra ryggen.

Jeg søger en part, der kan ride 2-3 x ugentligt, da vores nuværende part gennem 2 år ikke ønsker at ride mere. Dog kan det til tider ske, at man kan få ekstra dage, hvis jeg har travlt på arbejdet..

Jeg søger en part, der har tid og lyst til at bruge masser af tid med min fantastiske hest. Både fra jorden og på ryggen af ham.
Det vil primært blive dressur og/eller skovture. Der vil ikke være mulighed for springning, KUN hvis jeg eller min underviser er til stede. Han elsker at springe, men mangler rutine. Han har især brug for psykiske udfordringer og jordtræning.

Hvis dette lyder som noget for dig, så skriv endelig.

KRAV:
Du skal være ansvarsbevidst, sød, stabil og helst omkring 18.
Mit største krav er, at du skal behandle Maphard, som var han din egen. Jeg tolerer ikke vold.
Du skal kunne overholde de aftaler, som vi laver.
Du skal være fleksibel og kunne bytte dage, hvis nu nogen af os skal noget.
Du må ikke veje mere end 65-75 kg, da han er en spinkel hest.
Du må IKKE bruge hverken pisk eller sporer, da han har svært ved at tolerere disse ting.
Du skal ride for sædet og være blid i hånden.

Maphard står på en lille gård i Bregnerød, Søgaard. Han er på fuldpension, så der er ingen udmugning. Dog ser jeg gerne, at man fjerner klatter og at boksen ser pæn ud når man går derfra.

Hvis man ønsker at se flere billeder, kan man gå ind på Maphards profil eller under mine fotoalbums. Billederne giver et rigtig godt indtryk af hans sprudlende personlighed. :)

Jeg kan kontaktes på både tlf. og e-mail døgnet rundt, samt på annoncen her.

Mange hilsner
Josephine Nikander Klokholm

E-mail: Josephinenikander@hotmail.com
Tlf. : 22 88 93 81

Den nøjagtige pris oplyses over PB.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 108260
F: Diaghlyphard
A-3870
M: Max Mara
AA-11424
MF: Eighty Eight Keys
A-4585
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 18 november 2010 kl. 18:25, og har været vist 7602 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider