Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tarzan

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 20 år 
 120 cm
 Sort


OBS!!! Tarzan er 12år IKKE 10år. :)

Nu er verdens sødeste pony til salg!

Tarzan er 120 men virker højere. Han er sød på tur, og er 100% trafiksikker! Han bliver aldrig bange for noget, hverken traktorer, lastbiler, busser eller motorcykler!

Han er et rigtig godt springemne, og springer med stor lyst og kapacitet! I springning er han frisk og fremadgående, men altid styrbar. Han løber aldrig :-) Her går han la til træning. Indenfor dressur har han et stort uudnyttet potentiale pga rytters manglende interesse. Går kun lc, da der ikke er lagt vægt på dette, dog kan han med rette rytter komme langt. han kan sagtens gå øvelser til lb. Han er altid let at styre, både med trense eller med grime! Tarzan har efterhånden startet en del stævner, et dressur stævne, og resten i spring. Udelukkende da det er af partens interesse :-) Han har startet 60 cm til stævner, med 0-runder.

Tarzan vil egne sig godt til terrænridning, da han altid er klar på en tur ud i det fri! Desuden er han frisk men styrbar og fuldkommen nervefast! :-) Han springer gerne i naturen.

Desuden er Tarzan sød og kærlig når man sadler op og ellers bare hygger på staldgangen. Han gør heller aldrig noget mod de andre heste på folden, så trækker han sig hellere væk :-)

Tarzan står i løsdrift. Han er nem at fodre og billig i drift. Han går med sko på forhovene :-)

Han er alt i alt en super dejlig pony, som ville egne sig godt til en lille rytter der elsker fart over feltet og skal have sin første pony! Han kan sagtens bære en nervøs rytter, også i skoven!

Han bliver sat i dressurtræning nu så dette også bliver udviklet.

Prisen er inkl ALT udstyr. Han er helt klart en pony der skal ses og prøves! Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem købere, da Tarzan bare skal have det bedst mulige hjem! :-) Ønsker kun henvendelser fra voksne.
Prisen kan forhandles til rette hjem.

Klart et besøg værd!

 
 
 
 
 
 
ID: HST 107671
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Ikke prøvet
Senest rettet 22 marts 2013 kl. 22:10, og har været vist 14201 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider