Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Donar Fan Synaeda

Billede
Billede
 Frieser  
 Vallak
 22 år 
 169 cm
 Sort
Jeg har verdens SKØNNESTE hest til salg. Sælges til aldeles fordelagtig pris/tilbud til de helt rigtige mennesker.
Her er nogen ting han kan:

Dressur: Han har startet Lb3, redet en La4 til et show og er utrolig dejlig at arbejde med. Han er van til at ride med kandar, og kan mange øvelser. Han har prøvet Piaf og Passage men er ikke trænet i dette.

Spring: Han synes det er sjovt og har sprunget 1m med mig, men dette er slet ikke noget hann ville være god til på konkurrence plan. Man elsker hygge spring han :)

Tur-Ridning: Han har været på mange ture, i skov, ved vej og ved fjord/strand. Han synes det er sjovt at ride i vandet og synes at ture er vildt sjove. Men han kan IKKE lide traktore og lastbiler, han løber ikke eller noget, men kan vende sig meget hurtigt. I skov og sådan er han bare så nem som man kan være.

Stævner: Han har været van til at tage med til mange stævner og det tager han med ophøjet ro. Han går 100% som når han er hjemme, måske faktisk lidt bedre. Han gør sig mere lækker at se på og ALLE skal lige klappe ham og kommentere hans smukke udseende :)

Mark/Stald: Han kan gå med alle, slåser ikke eller sparker. Han markere sig ved at stampe i jorden som en advarsel om at nu vil han ikke mere til de andre heste. Når han ligger ned på marken kan man nemt gå ned til ham og sidde på/ved ham. Han gør ingenting ved nogen på marken, alle kan hente ham og han kommer når man kalder.
Han er sød på stald, elsker at nusse og hen ELSKER mad :)

Striglning: Han står pænt, løfter pænt ben. Man kan have hunde, katte og børn rendende mellem hans ben. Når han har været ude og ride står han som regel bare uden grime eller noget udenfor uden han går nogen vegne. Han er nem at trække med og bakker når nam ber ham om det :)

Trailer: Han går lige op i trailer, han kan stå der en hel dag til stævner uden at brokke sig.

Røngten: Han er 100% ren i røgten, han blev undersøgt i 2006 da jeg købte ham.

Smed: Han har brug for smed hver 12-16 uge. han går uden sko og står rigtig pænt når han har smed. Vores smed har tit sagt han aldrig har set en Frieser med så flotte og gode hove.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 107396
F: Nykle
19873291 stb
M: Urda Fan Synaeda
199013020 stb ster
MF: Jochem
197402591 stb
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 24 juni 2009 kl. 08:52, og har været vist 5848 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider