Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Irish Don

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 28 år 
 134 cm
 Dun
Her er alles drømmepony!

Don er en super lækker 2 pony, som på trods af højden springer rigtigt godt.
Jeg har haft ham i 6 år nu, og jeg har selv redet ham i 2 år, så har han haft lidt fri også har min søster og bedste veninde redet på ham. Han er en fantastisk pony, som den ene weekenden kan gå LD og LC og den anden gå MB super fint. Han springer altid, afstand eller ej. Hvis afstanden er let stor, sørge han bare for at det sidste galop spring bliver så stort som muligt, også springer han alligevel. PERFEKT! Han er den perfekte lærepony. Men han er satidig også god til en rutineret rytter. Jeg ønsker at sælge Don fordi jeg synes han skal have lov til at give en anden alle de dejlige oplevelser, som han har givet os.

Don er en super smuk pony, som fortjener det bedste.

Han er rigtigt sød på stald, og nem at have med at gøre og opføre sig perfekt til stævner. Han går lige i trailer/lastbil, og der er sådan set aldrig problemer med ham. Han kan gå på fold med alle.

Han blev klubmester 2008 i boller, og har utallige placeringer med hjem fra både klub og distriktstævner (Grundet rytters mangel på rutine) Gik også sydjysk 2008, med en enkelt bum i anden runde fordi rytter så en helt forfærdelig afstand men han sprang alligevel :)

Sælges kun til rytter med forældre opbakning, og som vil have en pony der vil gøre alt for dig hvis du er sød mod ham :)
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9609144
Dressur: LC-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 12 april 2009 kl. 11:33, og har været vist 2320 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider