Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Shiregårdens Gimli

Billede
Billede
Billede
Billede
 Shire  
 Hingst
 19 år 
 176 cm
 Lys skimmel
Vi købte Gimli i august måned 2004 af www.shire.nu Vores plan med Gimli var fra start, at bruge ham til ridning og evt. lave et føl til os selv efter ham.

Som tiden gik blev interessen for avl større, og vi valgte at stille ham til kåring i Shirehorsesociety august 2006. Desværre blev han afvist, da man havde mistanke om at han var roan-farvet.

Januar 2007 stillede vi ham i ECHA esv. og han blev godkendt. ECHA er en EU forening, og det betød at han blev en EU godkendt hingst.
Vi mener det er bedst at følge moderstambogen, så derfor valgte vi at stille ham igen i maj 2007 og fik ham endelig godkendt i Shirehorsesociety.
Det var en stor dag for os, og vi er meget stolte af at eje ham.

Gimli har altid været utrolig rolig. Da han var bare 8 måneder og lige flyttet ind, stod han roligt helt alene i stalden når jeg red ud på tur. Han er glad for mad, og finder altid ro og tryghed ved at spise. Om der er brunstige hopper omkring ham, han transporteres, eller opstaldes med fremmede hingste og hopper, så er han afbalanceret og afslappet. Vi lægger meget stor vægt på temperamentet, når hestene er så store, og vi er stolte af at kunne sige, at han bare er rigtig god.

Vi er meget glade for Gimli, og de føl der er kommet efter ham i 2007 og 2008, har overbevist os om, at det er en god hest vi har. Store velmarkerede led og velstillede kraftige knogler giver han. Rolige og lærenemme føl har vi fået med dejlige farver og rigtig gode aftegn efter vores mening.

Billeder og mere info på www.shirefarm.dk
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: SE 29-04-0224
F:
46413
(SI GBR)
M: Trejosber Princess Royal
143720
(SI GBR)
MF:
45571
(SI GBR)
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 24 september 2009 kl. 22:11, og har været vist 609 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider