Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tolstrup Holiday

Billede
Billede
Billede
Billede
 New Forest  
 Vallak
 18 år 
 144 cm
 Brun
Holiday er en utrolig venlig pony, med et godt humør og et lunt glimt i øjet. Han er ponyen der kan rides af alle, rolig og fornuftig, lydhør for hjælperne og hurtig til at lære.

Han springer fint og villigt med stor kapacitet. Han har været løssprunget på materiale på 140 cm, og på 120 cm under rytter. Han har sprunget oxer, vandgrav og fyld. Han har været startet i LD-LC spring en del gange med flere fine nulrunder. Han er netop debuteret i LB.

I dressuren er han klar til LC/LB. Han er endvidere påbegyndt lidt øvelser til sværere klasser; schenkelvigning og versade samt så småt lidt travers, stadig mest i skridt. Han er en pony der er let at flytte med og som hurtigt lærer nye øvelser.

Holiday er tålmodig på en staldgang, og er vant til både vask og klipning med maskine, og han er helt klart smedens og dyrlægens yndling. Han er en hest der trives med meget foldtid, en løsdrift er ideelt. Han er en trivelig pony der er meget billig i foder. Han har gået med forsko, men klarer sig pt. fint helt uden sko.

Han er utrolig rolig at have med i byen og let at håndtere alle steder. Holiday er den perfekte pony for rytteren der vil have en pony der er nem på alle måder, og som har kapacitet til at følge med op i klasserne.

Niveauet 'Nogenlunde' under trafiksikkerhed er valgt, på baggrund af at man jo aldrig kan sige 100% at en ung hest ikke kan blive bange for noget, men hvis der var en valgmulighed der hed 99,99% trakfiksikker ville den gælde for Holiday. Han kigger sjældent på ting og reagerer ikke på almindelige biler og sjældent på landbrugsmaskiner heller.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 106572
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 09 maj 2010 kl. 09:48, og har været vist 1470 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider