Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Elvira Wonder

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 12 år 
 171 cm
 Rød
Feminin, storrammet og karismatisk 9 års RDH hoppe efter billedeskønne Milan og bronzemedaljehoppe.
Som føl opnåede hun fløj og ærespræmie med super flotte karakterer og blev af dommerene præsenteret som fremtidens dressurmodel!
Som 4 årig tilredet og fremstillet til kåring ved Hans Jørgen Hoeck hvor hun aflagde rideprøve blev kåret som RDH. Herefter uddannet af berider og arbejdet med i 4,5 mdr. frem til januar 2009. Fra maj 2009 redet seriøst af utrolig dygtig og ansvarlig dressurrytter med blik for hestens sensitivitet. Mestrede alle M øvelser og vinder placeret i LA klasser, helt ukomplekst forløb. Har altid været utrolig arbejdsglad m. stor gålyst og meget lærnem, men en meget følsom hest med den sensitive nerve og energi, der fordres i den helt svære dressur.
Blev desværre efterflg. udlånt til rytter, der ikke havde kompetence til at ride hende, hvorefter vi så valgte at tage hende hjem og ifole hende.

Elvira er ud af en stamme med talrige elitepræstations dyr, herunder flere A og B-heste i dressur. Mor er bl.a søster til den kårede hingst Gefion, der siden blev solgt til England. MM guldmedalje for afkomstfremstilling. MMM sølvmedalje for afkomstremstiling og ligeledes hingstemoder.
Elviras bror var udtaget ved forbesigtelse og fik en flot bedømmelse i Herning v hingstkåringen.

Ifolet i 1. forsøg v Don Romantic sommeren 2012, hvorefter hun har nydt livet som følhoppe. Hun er en vidunderlig omsorgsfuld moderhoppe. Kan ikke ønskes bedre.
Hoppeføllet er naturligt fravænnet og Elvira er nu fuldt restitueret og i fin kondition.

Forsøgt ifolet i sensommeren 2014, nåede dog kun 1 forsøg uden held ( 1 insemination) inden sæsonen udløb, men det betyder at der allerede er betalt fuld bedækningsafgift ved den billedeskønne natsorte fløj- og forædlerhingst Zonyx, og dette indebærer levende følgaranti. Det betyder at hoppen blot skal føres til stadion når det bliver forår.

Det kommende føl vil således få afstamningen Zonyx OX, Milan, World Record XX og der er ingen tvivl om hvor betagende smuk den må forventes at blive med disse blodlinjer på så yderst velkonsolideret en hoppestamme.
Se www.kirkarabians.dk for yderligere information og billeder.

Elvira er utrolig nem at læsse og står helt stille i trailer under kørsel, meget kærlig og social hest der vrinsker dig imøde og knytter sig stærkt til en. Elsker at blive nusset/striglet/ klargjort/ få massage.

Udbydes kun tilsalg til rette køber grundet min dårlige fysik med stærke smerter efter en trafikulykke, dette mhb. på et dejligt liv som avlshoppe. Hendes hoppeplag er også tilsalg og de kan evt. sælges fordelagtigt hvis de må følges ad.
Det er en stor sorg for mig, men ønsker dem det allerbedste.
 
 

[Salg] Milan RDH-hoppe

Privat salg.
Rødt hestepas medfølger.
Indeholdt i prisen er der betalt for bedækning ved den smukke sorte DV forældlerhingst Zonyx ejet af Kirk Arabians.
Dette indebærer levende følgaranti.

Pris: 55.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333DW0505742
F:
DVH 682
(DV DK)
M: Scarlet Wonder
RDH 2917
(DV DK)
MF:
DH 348
(DV DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 30 november 2014 kl. 11:59, og har været vist 12905 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider