Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Speedy Gonsalez

Billede
Billede
Billede
Video

 Trakehner  
 Vallak
 33 år 
 166 cm
 Rød
Jeg startede med at passe Speedy i November måned 2002, egentlig fordi at jeg ikke havde nogen hest at ride på da min hoppe Missi Bell fik en overanstrengelsesskade i det ene forben, (hovsenebenbetændelse UHA) Jeg har altid været springrytter, men da jeg så fik muligheden for at passe Speedy tænkte jeg at jeg måtte gøre noget ved dressuren da han ville være en god lærehest for mig. Og hvad det arme dyr ikke har lagt ryg til... jeg bumpede bare afsted, (jeg var vant til Missi som er lille, småskridtende og smart) og lige pludselig så komme op på en hest med rygsving UHA BUMP BUMP BUMP... Jeg kæmper stadig videre... jeg startede helt fra bunden med LC1 i Januar 2003 og nu er vi så kommet til LA1/LA2. I foråret 2004 fik jeg så tilbudet om at købe ham til en fornuftig pris, så nu er han altså min helt egen, nå men videre... LIDT OM SPEEDY:
Han har udklasset et par ryttere på klubplan op til LA2, inden jeg startede med at passe ham, han har sprunget MB på distriktsplan i sine unge dage... så vidt jeg ved har han aldrig startet højere ende LA2 dressur.
Han har gået en del handicap undervisning frem til sidste år, i 1999 var han udlånt til VM i handicap ridning på Vilhelmsborg, han fik med Hollænderen Joop Stoppel 2 sølvmedaljer, 1 i kür og 1 i det individuelle program.
Han har et dejligt temperament, et godt sind, og kan rides af alle.
Til stævner kan han godt være lidt af en "her kommer jeg hest"
-men alt ialt i mine øjne selvfølgelig verdens bedste hest....
Januar 2010 R.I.P elsket og savnet.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 106370
F: Tango
TAF 7202 TR DK
M: Ciwa
TAF 81/046 TR DK
MF: Raubritter
TAF 7502 TR DK
Dressur: LA-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 06 marts 2010 kl. 21:18, og har været vist 223 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider