Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tara

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Hoppe
 26 år 
 145 cm
 Sort
Tara er en super dejlig 1'er pony med de rette kvalifikationer for at kunne nå langt, både inden for dressur og spring, eller andre grene af ridningen.
- Jeg har ikke været den store stævne-rytter, så Tara har ikke startet så mange stævner (ca. 15 om året), dog er dem vi har været til, næsten altid endt med en roset.

Tara er redet mest i dressur. Hun har en super gang, især hendes frie trav. Jeg har fået at vide, at hun har en trav, store heste kan misunde. Hendes galop skal arbejdes lidt med, da hun har en tendens til at løbe lidt hurtigt i starten. Men når hun er varmet op , kan hun få en rigtig god og rummelig galop.
- Hun er en harmonisk sammensat pony med en rigtig flot hals.
- I spring har hun lysten. Hendes far var springhingst, så det ligger i generne. Spring har dog aldrig været mig, og har været 2. prioritet. Jeg er dog ikke i tvivl om at hun kunne blive en god springpony, da hun har en vildt god balance og kan ride stærkt.
- Udover dressur og spring, har Tara startet tre jagter (Schackenborgjagten) hvor vi har opnået en 5. plads. Hun opfører sig fint mellem mange andre heste og er ikke en af de hopper der sparker, når en anden kommer for tæt på.
- Hun har også startet ringridning hvilket hun er suveræn til.
- En anden ting der har fyldt meget i vores ridning, er ponygames. Vi var med til at vinde DM-GULD for Kærgård her i nov. 2008. Tara elsker fart og spænding, og med en rytter der kan holde hende på de rigtige steder, er hun en den perfekte pony til ponygames!
Hun er self. også redet på mange ture, og er helt kold på tur. Hun er også vant til havet. Trailer går hun for det meste lige op i.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 106033
F: Rambo
M: Tiffany
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 20 april 2009 kl. 19:14, og har været vist 3930 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider