Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Junni

Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 37 år 
 157 cm
 Rød
Dejlig rolig og total kold hest, der kan rides af alle. Mine børn på 9, 8 og 6 kan ride hende enten alene eller foran/bagved mig!

Købte Junni d. 15. feb 04 som "stabilisator" hest når jeg skulle ud på Zoya, der er utrolig opmærksom og meget afhængig andre heste.

Junni blev købt med løfte om at hun bliver her til sine dages ende - og det gør hun selvfølgelig også uanset om det er et løfte eller ej så smider man jo ikke Guld på gaden!!

Helt utroligt godt temperament når hun røgtes og rides, men en rigtig rødhåret Bitch overfor alle andre end sin "lille" pige Cara og veninde Zoya på fold! Hader også dyrlægen!!

Junni har ingen papirer - men det behøver hun heller ikke for hun er en GULD hest alligevel.


Junni har fået to skønne børn i en sen alder - fik Micado som 18 årig og Cara som 20 årig - så nu er hun gået på en velfortjent pension med små hyggeture i ny og næ.

Selvom hun er ved at være en gammel dame nyder hun en lille ridetur ind i mellem - tripper altid friskt afsted med ørene fremme. Og skulle man miste orienteringen i skoven - så lader man såmænd bare Junni finde vej - hun ved godt hvordan man kommer hjem igen!

 
 
 
 
 
 
ID: HST 105953
F:   -  
hannovraner
M:   -  
oldenborger
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 27 februar 2009 kl. 14:29, og har været vist 192 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider