Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

stjarni

Billede
Billede
Billede
Billede
 Islandshest  
 Vallak
 18 år 
 133 cm
 Rød
utrolig dejlig pony, rolig og nervefast dog ung og med sine skøre ideer. Han elsker opmærksomhed og han følger dig som en hund. Han har et fantastisk sind og er meget kærlig. Han er en meget smuk og charmerende pony, og han ved det, han gør stor brug af sin charme overfor damerne, og det lykkes ;)

stjarni er ikke tilredet færdig, dvs han har været skridt og travvant, men dette er ikke brugt i 6 mdr, så der skal "startes forfra" han har også haft en mindre heldig oplevelse mht opsidningen, og har derfor en "frygt" når man skal op. Alt dette er noget jeg søger en part som kan hjælpe med at få styr på, og har lyst til denne udfordring.Man får virkelig en ven for livet her, han er simpelthen en så sød og speciel pony,man kan kun holde af ham!

Jeg har ikke de store krav og regler, men man bruger sit hoved og alm sund fornuft.
Mht pris regner jeg med 450 kr for 2 dage ugentligt. Eller evt 4 dage for 600 kr.Jeg ønsker mig en sød part som jeg kan få et godt samarbejde med,samt en rolig person i forhold til heste, da han ikke bryder sig om vilde bevægelser og råben.
Der er fri mulighed for undervisning,stævner osv når han er klar til det.Det selvføgelig for egen regning,men man er ganske velkommen. Vil man på nogle kurser o.l hvor hesten skal med,jamen så det også en mulighed,men igen for egen regning.Alt i alt har man "frie hænder",igen bare alm sund fornuft : )

Kontakt mig for at høre mere om min dejlige dreng...
 
 
 
 
 
 
ID: HST 105812
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 24 marts 2009 kl. 08:34, og har været vist 991 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider