Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Miss Cindy

Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 28 år 
 146 cm
 Mørkebrun
Det er med blandede følelser, at Miss Cindy nu bliver sat til salg, da vi har haft hende i over 10 år. Men pga overgang til hest sidste år, ville det være dejligt at finde en ny ponyejer til hende, som vil sætte pris på hende og hendes alle hendes kvaliteter:)
Cindy er en usandsynlig dejlig, rolig og rutineret pony, har absolut igen unoder og hun gør alt for sin rytter. Hun elsker at komme til stævner og kan stå i/ved traileren en hel dag uden problemer.
Hun er et dejligt nussehoved, er klog og kærlig.
Cindy er meget stabil med 3 gode og taktfaste gangarter, (startet La5 på distriktsplan, men kan alle øvelser til P-klasser). Hun har med sin ejer Trine vundet over 100 rosetter på 2 år (fra Lc2/klub til La5/distrikt). De har vundet klubpokalen i dressur 2 år i træk for mest vindende ponyekvipage, nr. 3 i Nørrelundscuppen 2 år i træk, vundet Korinthcuppen, vundet Vejle-cuppen m.m.
Cindy har et stort delvist uudnyttet springtalent, men springer nemt en M-bane uden problemer til træning. Hun går friskt til springene, er hudløst ærlig og har en god springteknik.

Cindy vil være et særdeles fornuftigt valg, såvel som lærepony som for den entusiastiske rytter, der vil længere end C-stævner.
Cindy har pga efterskole og overgang til hest kun startet få stv i 08/09 (derfor prisen), men er af erfaring utrolig hurtig at ride op. (startede stævne og vandt sin klasse efter 3 ugers ridning efter at have stået stille i næsten 2 år.)
Cindy er passet med alt, har aldrig været syg, er af natur stærk og robust.

SKAL OPLEVES!!! Cindy er guld værd :)
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9508603
F: -
-
M: -
-
MF: -
-
Dressur: M-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Talent
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 01 april 2010 kl. 19:05, og har været vist 17599 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider