Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Martini Asti

Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 16 år 
 138 cm
 Rød
.Martini er en pony vi selv har avlet. Hun er efter Ammadoor og moren har vi selv herhjemme. Martini måler p.t 136 i stg. og er fra 2008. Hun blev tilredet i 2011 hvor der ingen problemer var med hende. Hun har efterfølgende stået stille (med hensyn på vokse pause), og er nu i gang igen.

Martini går fint rundt i alle 3 gangarter og ligger stabilt og let på biddet. Martini er så småt ved at lærer at lave chancementer og shinkelvigning, dette tager hun i strækt arm.

I spring går Martini godt rundt på baner op til 80 cm (svarende til LB). Hun er klar til at gå championatsklassen for dansksportspony i år. Hun er bestemt et emne der kan nå utroligt lang inden for springningen.

Martini går i skoven alene og sammen med andre heste, og her er der ingen problemer. Hun er ligeledes trafiksikker og under trailerlæsning er der heller ingen problemer. Marini er altid den første der kommer ude på folden og elsker at blive nusset.

Martini er den ideelle pony til dig der har lidt rutine og som gerne vil forme din egen pony. Hun er ponyen du kan nå hele vejen sammen med og hun er typen der gør alt for sin rytter.

Vi ønsker at sælge/låne Matini ud da jeg er hesterytter og ikke har tid til at vidre uddanne hende.
Flere billeder kan mailes.

Pris: 18.000
Bud modtages!
 
 
 
 
 
 
ID: HST 105559
F: Ammadoor
SPH 130 DK D.S.P
M: Musse
9908621 DK LU
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 12 august 2012 kl. 19:51, og har været vist 1999 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider