Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Papaya

Billede
Billede
Billede
Billede
 New Forest  
 Hoppe
 16 år 
 144 cm
 Brun
Pga af studiestart har jeg måtte erkende, at jeg ikke har den nødvendige tid til at få Papaya tilredet, så jeg ser mig nødsaget til at sælge hende.

Papaya er en NF pony på knap 3 år, hun er enorm sød, kærlig og meget nysgerrig. Hun kommer når man kalder og er utrolig glad for at blive nusset og snakket med. Hun er meget rolig og ta'r det meget let, når hun skal prøve nye ting. Hun er vant til at stå med udstyr på, hvilket hun ikke siger noget til hun er ligeledes trailervant og går lige op. Hun har en utrolig flot trav samt en rigtig flot galop. Hun har sprunget en del på folden og har helt sikkert talent for det. Hun har en utrolig fin kropsbygning og er på nuværende tidspunkt ca. 144-145 cm så jeg vil ikke udelukke hun vokser mere. (Hendes mor er 145 cm).
Da hun er meget nysgerrig og meget gerne vil lære, tænker jeg ikke man får de store problemer, når hun skal tilrides. Idet hun tar alle nye ting meget roligt og hun allerede har fået udstyr på samt haft rytter på ryggen og gået en lille tur med rytter på.

Hun er ligeledes et godt avls-emne, da hun har en fin stamtavle ( hun er efter Strandagers' Bandit som er fløjhingst) og er ren NF.


Udstyr kan evt indgå i handlen.

Hun er passet med smed og dyrlæge.

Papaya har hestepas og er chippet.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333NF0805023
F:
NFHR 132
(NF DK)
M: Lilholdts Piola
9404060
(NF DK)
MF:
NFH-E 80
(NF DK)
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 22 maj 2011 kl. 13:55, og har været vist 6466 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider