Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lykkes Sir Lancelot

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 19 år 
 168 cm
 Sort
Bruno købte jeg i sommeren 09. Jeg ledte efter en hoppe, alder: 5-8 år, ikke brun, konkurrence klar og med potentiale.
Jeg faldt over Bruno's annonce og han var alt det jeg ikke ledte efter, men jeg blev alligevel nødt til, at ringe på ham, for han talte virkelig til mig.

Og jeg har ikke sekund fortrudt mit køb. Han har givet mig så mange gode oplevelser. Skønt vi ikke kan tage til stævner mere, så er han stadig HESTEN for mig.

Han er uddannet til LB/LA dressur, men er nu skovturshest.

Han har i 2 år været on/off halt, som min daværende dyrlæge mente var vokseværk og eller forkert vinkling af koderne i bag, der gjorde at han til tider belastede haserne forkert.

Jeg valgte dog at få ham røntgen fotograferet i foråret 2012. Det viste intet, men man var ikke tvivl om at noget var galt. Efter flere undersøgelser og et uge langt ophold på Højgård Hestehospital, fandt man problemet.
Bruno's ledvæske i venstre bagknæ lå ude rundt om leddet, i stedet for i leddet. Han er blevet behandlet med binyrebark hormon, hvilket har hjulpet. Nu skal han rides op og ned af bakker i 6 måneder og så skal han ind til en ny scanning.

Prognosen er at han nok ikke bliver dressur hest igen, men en udmærket skovturshest, da han kun viser tegn på halthed på buet spor. Han har indtil videre klaret opgaven som skovturshest med topkarakterer, dog tror jeg han savner vores springdage, men de tider kommer med sikkerhed aldrig tilbage.

Han skal leve med mig ved sin side resten af livet. Jeg ville have så elendigt, hvis han blev solgt til, en som ikke tog hensyn til hans knæ. Men vi har jo også pladsen og pengene til en skovturshest.

Om jeg igen kommer ud på konkurrencebaner ved jeg ikke, men indtil videre er jeg tilfreds med mit skovturs dyr her.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 105486
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 16 juni 2012 kl. 15:28, og har været vist 277 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider