Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Max

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Vallak
 28 år 
 147 cm
 Gul
Vi har haft Max siden marts sidste år og det er min niece på 13 år som ejer ham. Interessen for ridning var dog ikke så stor, da det kom til stykket, så han er ikke redet ret meget i dette år. Han trænger til at få nogen der kan ride ham, men det er ikke sådan at han bliver kulret at af stå. Man kan sagtens sætte sig op og ride ham selvom han har stået stille længe.
Max er stille og rolig når man strigler og nusser ham. Han er frisk fremadgående når han kommer ud på tur og han kan rides både alene og sammen med andre heste. Han har dog fået en uvane med at han ind imellem vil vende om, hvis han får lov, men der skal man bare lige sætte sig igennem. Det var heller ikke et problem da vi købte ham, men simpelthen pga. manglende erfaring fra rytterens side. Så det er blot en spørgsmål om at være kontant.

Max kan det grundlæggende i dressur, og han har kunnet gå LB samt henkelvigninger. Dette trænger dog til at blive genopfrisket, da han ikke har været brugt til dressur i den tid vi har haft ham, samt at han er ude af form.
Max har gået med forsko, men de er nu taget af ham, da han ikke har gået ret meget. Max er en pony man trygt kan lade sine børn være sammen med. Han er selvfølgelig stærk, men der er intet ondt skabt i ham. Max er begyndt at krybbebide inden for det sidste halve år, men det tror vi er fordi han keder sig, og ikke er blevet nusset omkring og redet ret meget. Der var ingen fejl, da vi købte ham.
Max er alt i alt en pony der blot trænger til at komme i omdrejninger.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 105478
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 15 februar 2009 kl. 14:02, og har været vist 3720 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider